tło tło

Sałatka z pekinki z brzoskwiniami i orzechami

ocena

ocena

ocena

ocena

ocena
Sałatka z pekinki z brzoskwiniami i orzechami czapeczka

1/2 kapusty pekińskiej
1/2 puszki fasolki białej
1/2 puszki groszku
1/2 puszki kukurydzy
2 ogórki konserwowe
4 połówki brzoskwiń z puszki
2 łyżki jogurtu naturalnego
1 garść orzechów włoskich

Kapustę pekińską drobno szatkujemy i przekładamy do miski. Dodajemy odsączone z zalewy warzywa z puszki i mieszamy. Ogórki o raz brzoskwinie kroimy w kostkę i dodajemy do sałatki. Dodajemy jogurt naturalny i całość mieszamy do połączenia składników. Orzechy włoskie drobno siekamy i posypujemy nimi sałatkę.

Oceń przepis:

ocena
ocena
ocena
ocena
ocena