Masa krówkowa kukułka nagrodzona!

Wyróżniona w badaniu masa krówkowa kukułka HELIO to połączenie aksamitnej konsystencji, delikatnego aromatu oraz pysznego smaku. Znajdzie zastosowanie we wszelkiego rodzaju ciastach i deserach oraz sprawdzi się jako wypełnianie kruchych babeczek lub dekoracji domowych muffinów. Dzisiejsi trzydziesto- i czterdziestolatkowie z radością powrócą do smaków swojego dzieciństwa, dzieląc się nimi z najbliższymi.

Masa krówkowa kukułka HELIO to kolejny z linii bezglutenowych mas HELIO produkt, który został doceniony przez konsumentów. Co godne podkreślenia, masy do ciast HELIO, w tym tegoroczny laureat, tj. masa krówkowa kukułka HELIO charakteryzuje nie tylko brak glutenu, ale także brak konserwantów i tłuszczu palmowego. Cechy te sprawiają, że masy do ciast HELIO są nie tylko smaczne i łatwe w użyciu, ale także zawierają unikalną dla konsumenta wartość dodaną.

Organizatorem badania „Najlepszy Produkt – Wybór Konsumentów 2017” jest Wydawnictwo Gospodarcze Sp. z o.o. Celem plebiscytu jest wyłonienie, na podstawie opinii konsumentów, najlepszych produktów FMCG, które trafiły do sprzedaży w ciągu minionego roku.

Udostępnij artykuł