tło tło
Masa krówkowa kukułka

Masa krówkowa kukułka

Masa krówkowa kukułka HELIO to całkowita nowść na polskim rynku. Produkt jest odpowiedzią na rosnące zainteresowanie smakołykami, które urozmaicą smak przygotowywanych w domu wypieków. Nowość HELIO to połączenie, znanej z innych mas krówkowych tej marki, aksamitnej (dostosowanej do przepisów na domowe wypieki) konsystencji, delikatnego aromatu oraz pysznego smaku.

Masa krówkowa kukułka HELIO znajdzie zastosowanie we wszelkiego rodzaju ciastach i deserach, w tym wielkanocnych mazurkach, babkach, czy szarlotkach. Masę możemy wykorzystać także do wypełniania kruchych babeczek lub dekoracji domowych muffinów. Sprawdzi się także jako nadzienie do gofrów, sos do deserów lodowych oraz alternatywa dla tradycyjnych polew do wszelkiego rodzaju serników. Nowością HELIO możemy również przełożyć wafle lub andruty.

Ciekawą propozycją kulinarną w stylu retro będzie połączenie smaku kukułki z bitą śmietaną – szlagierowych smaków dzieciństwa obecnych trzydziesto i czterdziestolatków. Ten powrót do miłych wspomnień z przeszłości w łatwy i efektowny sposób można zaserwować w formie kruchych babeczek z masą krówkową kukułka HELIO i bitą śmietaną.

 

Produkt dostępny jest w opakowaniu 400g

background background background
Wartość odżywczaw 100g produktu
Wartość energetyczna 1181kJ/ 280 kcal
Tłuszcz 5,6 g
w tym kwasy tł nasycone 3,8 g
Węglowodany51 g
w tym cukry51 g
Błonnik0,3 g
Białko5,5 g
Sól0,15 g

Dane logistyczne

Sztuk w kartonie6
Sztuk na warstwie132
Sztuk na palecie1584

Kod EAN 5905617009260

Stawka VAT 5 %

Miejsca zbiorów

Dołącz do nas na Facebooku i Youtubie

fejsbook jutub