tło tło
Masa krówkowa kajmak

Masa krówkowa kajmak

Słodkie masy krówkowe HELIO mogą być wykorzystywana do wszelkiego rodzaju wypieków i deserów. Z jej dodatkiem przygotujemy słynny angielski deser banoffee, czyli niebiańskie połączenie bananów, kajmaku i bitej śmietany. Masę możemy wykorzystać także do wypełniania kruchych babeczek lub dekoracji domowych muffinów. Sprawdza się ona także jako nadzienie do gofrów lub jako sos do deserów lodowych. Doskonale smakuje z wanilią i malinami. Nowe smaki, proponowane przez markę HELIO, otwierają morze kulinarnych możliwości. Możemy sprawić, aby deser nabrał czekoladowej słodyczy. Kokosowa masa nada mu egzotycznego charakteru, a ta o smaku orzechów, tradycyjnej, domowej słodyczy, przywodzącej na myśl święta Bożego Narodzenia i leniwe wieczory przy kominku.

Produkt dostępny w opakowaniu 400g.

background background background
Wartość odżywczaw 100g produktu
Wartość energetyczna1168kJ/276 kcal
Tłuszcz5,0g
w tym kw tł. nasycone3,0g
Węglowodany63,7g
w tym cukry0,4g
Błonnik0g
Białko5,7g
Sól0,2g

Dane logistyczne

sztuk w opakowaniu zbiorczym6
sztuk na warstwie132
sztuk na palecie1584

Kod EAN 5905617009208

Stawka VAT 5 %

Miejsca zbiorów

Dołącz do nas na Facebooku i Youtubie

fejsbook jutub