Wideo hity reklamowe HELIO na Youtube

2018-01-12

Nowe filmy HELIO opublikowane na platformie Youtube mają już ponad 200 tys. wyświetleń!

By zwiększać świadomość marki i budować trwałe relacje ze swoimi klientami, firma HELIO jako pierwsza w branży przygotowała dla internautów wideo- przepisy kulinarne w modnej technice szybkiego montażu w najpopularniejszym serwisie na świecie Youtube.com. Marka stworzyła własny kanał HELIO- Bakaliowe Klimaty, na którym dzieli się z Internautami swoimi pomysłami na proste i szybkie dania z produktami HELIO w roli głównej.

Obecność firmy w serwisie społecznościowym Youtube doskonale sprawdza się w promocji marki i pozwala dotrzeć z ciekawym przekazem do szerokiego grona potencjalnych klientów. W ramach urozmaicenia komunikacji, marka HELIO wzbogaciła ostatnio materiały video, o nowe, dowcipne filmy bazujące na claimie reklamowym „Najpierw masa, później... ciacho!“.

Nowe filmy HELIO spotkały się z dużym zainteresowaniem Internautów i w niecały miesiąc po premierze zyskały już ponad 200 tysięcy wyświetleń.

A Ty już widziałeś nasze filmy?

Wszystkie trzy filmy miały także swoją premierę w Social Mediach - na Facebooku oraz Instagramie, gdzie również zyskały szerokie grono publiczności i dużą liczbę pozytywnych komentarzy... głównie płci pięknej :-)

Zachęcamy zatem do śledzenia na bieżąco kanałów Social Media marki HELIO! Dla naszych fanów szykujemy bowiem kolejne materiały, które zapewnią atrakcyjną komunikację marki.