Najpierw masa, później… ciacho!!!

2018-01-12

Puszczając oko w social media pokazujemy, że kulinarna przygoda z masami do ciast jest wesoła i pełna pozytywnych emocji!

By zwiększać świadomość marki i budować trwałe relacje z Klientami, marka HELIO przygotowała dla Internautów wideoprzepisy kulinarne w modnej technice szybkiego montażu w popularnym serwisie Youtube.com. Marka stworzyła własny kanał HELIO- Bakaliowe Klimaty, na którym dzieli się swoimi pomysłami na proste, szybkie w przygotowaniu i efektowne dania z produktami HELIO w roli głównej.

Obecność firmy w serwisie społecznościowym Youtube ma walor zarówno edukacyjny, jak i wizerunkowy. Wideoprzepisy dają proste przepisy na udane wypieki, zaś poprzez dowcipne filmy reklamowe bazujące na claimie reklamowym „Najpierw masa, później... ciacho!“, marka HELIO zachęca do traktowania kulinarnej przygody z masami do ciast HELIO jako świetnej zabawy, która zaskakuje pozytywnie rezultatami.

Nowe filmy HELIO spotkały się z dużym zainteresowaniem Internautów i w niecały miesiąc po premierze zyskały już ponad 200 tysięcy wyświetleń.

A Ty już widziałeś nasze filmy reklamowe?

Wszystkie trzy filmy miały także swoją premierę w Social Mediach - na Facebooku oraz Instagramie, gdzie również zyskały szerokie grono publiczności i dużą liczbę pozytywnych komentarzy... głównie płci pięknej :-)

Zachęcamy zatem do śledzenia na bieżąco kanałów Social Media marki HELIO! Dla naszych fanów szykujemy bowiem kolejne materiały, które zapewnią atrakcyjną komunikację marki.